TMCB Februarie 2018

Bucuresti, Februarie 2018 – Asociatia Culturala Sipetul Artei incepe auditiile in vederea formarii ansamblului Teatrului Muzical de Copii Bucuresti. Primul teatru muzical de copii, cu copii, pentru copii, profesionist.

Copiii talentati, cu varsta intre 5 si 18 ani, au sansa sa faca parte din familia Teatrului Muzical de Copii Bucuresti: Trupa de actori, Corul TMCB, Corpul de balet si Orchestra TMCB.

Sesiunea de auditii 2018 se deschide in luna Februarie!

Procedura de selectie presupune completarea formularului de inscriere de pe sipetulartei.ro si transmiterea unui material audio-video. Dupa vizionarea materialelor, copiii selectionati vor fi contactati pentru interviu si proba live.

Conditia de inscriere este incadrarea in intervalul de varsta 5-18 ani. Copiii isi vor prezenta momentele inregistrate de interpretare vocala, dans, interpretare teatrala sau instrumentala.

,, Talentul si dorinta de a straluci pe scena intr-un proiect artistic complex si profesionist sunt cele mai importante atribute pe care le cautam. Cu perseverenta si seriozitate veti descoperi alaturi de noi, minunata lume a artelor spectacolului!,, – Crina Gabriela Bolboceanu, Fondator Asociatia Culturala Sipetul Artei si Director artistic Teatrul Muzical de Copii Bucuresti

Teatrul Muzical de Copii Bucuresti – Primul teatru muzical de copii, cu copii, pentru copii, profesionist. Proiect original al Asociatiei Culturale Sipetul Artei.